Champignon ret opskrifter

Champignon a´ la creme

Champignon a´ la creme

Smag retten til med salt, peber og citronsaft. 400 g champignon. dk 400 g champignon. 4 pers. 15 g smør. 2 dl madlavningsfløde eller piskefløde

Champignon/nødde-paté

Kom champignonblandingen over i en skål, og bland sammen med smuldret rugbrød samt grofthakkede nødder
flødestuvede champignoner – På ristet brød

flødestuvede champignoner – På ristet brød

Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, med lidt grønt til
Dagens ret: Grøn pizza

Dagens ret: Grøn pizza

Aftenens favorit var med ricotta (i stedet for tomat på bunden), forårsløg, champignons, zucchini i lange, smukke strimler, San Marzano tomater og en god gang salt og peber
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Denne utrolig simple og lækre ret tager ca. Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker

Nem kylling – kalkun ret

Og sammen med champignoner , gulerødder, Pikantost og nudler, blev det til et rigtigt lækkert måltid, med et minimum af arbejde
Lækre ovnbagte peberfrugter med fyld af ricotta og champignon

Lækre ovnbagte peberfrugter med fyld af ricotta og champignon

De er smukke, de er sunde, de smager godt og de kan bruges til rigtig meget - som rå ingredienser i mange slags salater, som fyld i varme retter, de kan grilles (uhm, det smager godt) og du kan komme forskelligt fyld i og så smide dem i ovnen
Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Supernem ovnret med champignon, spinat og hytteost

Supernem ovnret med champignon, spinat og hytteost

Tilsæt champignonerne, og svits dem, indtil de har en fin gyldenbrun farve. Her kommer en ultrasimpel, men utroligt velsmagende ovnret, der kan laves på ingen tid og efterfølgende passe sig selv i ovnen