Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, med lidt grønt til
Aftenens favorit var med ricotta (i stedet for tomat på bunden), forårsløg, champignons, zucchini i lange, smukke strimler, San Marzano tomater og en god gang salt og peber
Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
De er smukke, de er sunde, de smager godt og de kan bruges til rigtig meget - som rå ingredienser i mange slags salater, som fyld i varme retter, de kan grilles (uhm, det smager godt) og du kan komme forskelligt fyld i og så smide dem i ovnen
Nem hverdagsret der kun kræver én gryde til tilberedning. Denne ret minder om en pastaret jeg fik meget i min barndom og gærflagerne giver en ostelignende smag til retten
Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Tilsæt champignonerne, og svits dem, indtil de har en fin gyldenbrun farve. Her kommer en ultrasimpel, men utroligt velsmagende ovnret, der kan laves på ingen tid og efterfølgende passe sig selv i ovnen