Tilsæt sherry eller portvin og kog ind til der kun er lidt tyk brun sauce tilbage påpanden. Varm olien på en stor pande og steg svampene til de er brune på alle sider
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt påpanden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Skær champignon i skiver og svits dem påpanden til de falder lidt sammen. Vend ricotta i panden til den smelter (tilsæt eventuelt lidt mælk hvis saucen bliver for tyk)
Nøddepateen smager godt både på rugbrød, som køderstatning eller som tilbehør til salat. Tilsæt en lille smule vand til panden, og steg halvdelen af de hakkede champignoner, til de begynder at frigive mere vand
På engelsk kaldes den Tuscan Kale og det er da også en grønsag, som er meget populær i Toscana. Her har jeg brugt palmekålen i en pastaret med champignon