Champignon på panden opskrifter

Champignon med Hvidløg og Persille

Champignon med Hvidløg og Persille

Tilsæt sherry eller portvin og kog ind til der kun er lidt tyk brun sauce tilbage panden. Varm olien en stor pande og steg svampene til de er brune alle sider
CHAMPIGNON - SOVS

CHAMPIGNON - SOVS

Skru ned til mellemvarme og tilføj vand og fløde og lad det simre i nogle minutter. Rør ofte i panden
Fyldte champignoner

Fyldte champignoner

billedet er brugt brune champignoner. Sæt panden til side, og lad det køle af. Fyldte champignoner, der får tænderne til at løbe i vand – Mums
Dagens grønt: Bønnesalat med champignons

Dagens grønt: Bønnesalat med champignons

nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Pastaret med ricotta og champignon

Pastaret med ricotta og champignon

Skær champignon i skiver og svits dem panden til de falder lidt sammen. Vend ricotta i panden til den smelter (tilsæt eventuelt lidt mælk hvis saucen bliver for tyk)
Omelet med champignon

Omelet med champignon

Champignon brunes panden og temperaturen skrues ned svag varme. Fedtstoffet smeltes/varmes panden ved medium temperatur
Nøddepaté med champignon

Nøddepaté med champignon

Nøddepateen smager godt både rugbrød, som køderstatning eller som tilbehør til salat. Tilsæt en lille smule vand til panden, og steg halvdelen af de hakkede champignoner, til de begynder at frigive mere vand
Pyt i panden "Biksemad".

Pyt i panden "Biksemad".

 Tilsæt champignon og kartofler, rør det rundt tit – lad det simre til champignon har taget farve. Steg dem begge sider