Champignon med opskrifter

Champignon med Hvidløg og Persille

Champignon med Hvidløg og Persille

Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
CHAMPIGNON - SOVS

CHAMPIGNON - SOVS

Smag til med cognac, salt og peber. Svampe, som champignoner o. Hak først løget meget fint og derefter skylles og skæres champignonerne i skiver
Marinerede champignon

Marinerede champignon

250 g champignon. Serveres som tilbehør til hovedret eller til buffet. Marinade. ½ dl. ketchup. 2 spsk hvidvinseddike

Ovnbagte champignoner med miso-sauce

Skær champignonerne over på tværs, og dyp hvert stykke i saucen. Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med miso, olie, citronsaft og presset hvidløg
Fyldte champignon

Fyldte champignon

Serveres som forret med godt brød eller som snack. 16 mellemstore friske champignon . 1 dl 18% creme fraiche
Champignon a´ la creme

Champignon a´ la creme

Smag retten til med salt, peber og citronsaft. Server på ristet brød med salatblade. 400 g champignon. dk 400 g champignon
Fyldte champignoner

Fyldte champignoner

Champignonerne her kan spises som en appetitvækker eller som tilbehør sammen med f. Så er det bare ud med dem, og så er de spiseklar

Champignon/nødde-paté

Kom champignonblandingen over i en skål, og bland sammen med smuldret rugbrød samt grofthakkede nødder
Stegte champignon alla tysk julemarked

Stegte champignon alla tysk julemarked

S. i. d. s. t. e. å. r. a. v. B. l. n. c. m. b. ,. f. k. o. g. u. p. h. j. O. J. D. 1. 2. ø. 3. 5. 0. y. (. æ. %. ). F. û. R. L. T. . n l