Løget hakkes fint, champignon skæres i tynde skiver og peberfrugten skæres i tern. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Peberfrugterne skæres istrimler, porren skæres iringe og champignonerne skæres iskiver. I stedet for tiggerrejer kan du også lave pasta med flødesovs og kylling
Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums. Skær champignonerneiskiver og steg dem sprøde i smør
Rens alle champignonerne og del de store. Hvis du er ved at gå død i koteletter i fad, det med tomat/flødesovs så skal du tager og prøve den her version
champignon. Stegt lever iflødesovs. INGREDIENSER. svinelever. Stegt lever i svøb m. AFBAGNING. margarine. Svinelever og spæk hakkes hver for sig, hak løget med