kylling, champignon og bagte tomater (kommer på bloggen snarest). Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavet frikadeller til
Det er virkelig vigtigt, ellers bliver de færdige frikadeller for fugtige indnei. Jeg kan anbefale en meget flad paletkniv som den der kan anes på billederne herunder, det letter arbejdet med veganske frikadeller 200 g svampe champignon (gerne brune), Porto Bello, Porto Blanco, shiitake eller en blanding
Frikadeller og kartoffelsalat. Jeg kommer her med en tarteletfyld der stadig har kyllingekød i, men hvor aspargesen er skiftet ud med champignon og toppet med lidt bagte cherry tomater
Først tilberedes champignonerne, som steges indtil al væsken er smidt. 15 Champignon. 15 Champignon. Aftensmaden i dag lød på en wok-lignende ret, og det har jeg nærmest gået og glædet mig til hele dagen
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Man synes pludselig, det er svært at komme i tanke om andet end frikadeller – og hvordan laves de i øvrigt på bedste vis
En anden favorit er også deres Mushroom toast med rødvins- og champignon sauce, sauteret kål og poacheret æg på et groft hjemmebagt toastbrød (12 dollar). en starter såsom en grillet avocado med salsa, koriander og lime aioloi (9 dollar) eller deres crusted crab cake, som er krabbekød formet som små frikadeller og chipotle aioli (12 dollar)
Til sidst kom jeg et par skefulde champignon/løg pesto i, men har man ikke det kan det. end golfbolde) og bliver stegt ved svag varme på en pande som frikadeller
Det var dog ikke lige den mest børnevenlige aftensmad, da der var lidt for meget spark til at Oskar kunne spise med, så jeg lavede et par frikadeller til ham istedet
Mørbradbøf i champignon a la creme (med tilbehør af bløde løg). På samme fad ligger også frikadellerne, som du kan finde opskriften på længere nede i indlægget
Svampefrikadeller. Frikadeller med gulerod og havregryn. Selvom mange ser frikadeller som én af de mest danske retter så er det desværre ingen dansk opfindelse, men stammer fra en romersk kogebog omkring Jesu fødsel og ligesom fladbrødet har stort set alle lande en udgave og kan findes under navne som kebab, köfte eller köttbullar