Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Også velegnet sammen med en champagne/hvidvins apperitif serveret når gæsterne lige er kommet. Server straks, for kiksen suger flødeostens væske til sig, og bliver blød efter et stykke tid – retten er helt klart bedst med en sprød kiks
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hjemmelavet kransekagetårn med kransekage konfekt (med nougat), after eight, asti og champagne. Opskriften er lavet med udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift, hvorpå mængden af sukker er erstattet lige over med sødemiddel
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Serveresmed hvidløgsbrød. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Vi blev budt velkommen med et glas champagne, og fik en fin rundvisning i Food Festival lokalerne, der rummer Bamse's tidligere pladestudie, det er jo ren nostalgi