Champagne og forret opskrifter

NOMA

NOMA

Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Ærtesuppe

Ærtesuppe

En anden mulighed er at komme champagne i suppen – og flødeskum. Kold ærtesuppe med champagne. Til forret, natmad, frokost, og med et godt, rustikt brød til også som en hovedret
Sukkerfri kransekage

Sukkerfri kransekage

Hjemmelavet kransekagetårn med kransekage konfekt (med nougat), after eight, asti ogchampagne. Dette skriver jeg, for igen at gøre dig opmærksom på, at det er utrolig nemt at tage en traditionel opskrift og gøre sukkerfri

En aften på Svinkløv Badehotel

Lyn hurtigt kom der et glas champagne på bordet til muslingeforretten som var kolde dampede muslinger i en suppe af muslinger og estragon olie, en salat af div
Russisk kaviar, gåselever og påskelam…

Russisk kaviar, gåselever og påskelam…

Champagne til drikke. Vi hadde to enkle, men veldig gode forretter. I går derimot, hadde vi en så god (og dyr) middag at den bare måtte inn i minneboka…
Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Nytårsmad 3.0 - Del 3/3 - Dessert (chamangne&chokolade Dessert)

Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Veneto, Italien på Østerbro

Veneto, Italien på Østerbro

Værtinden kom tilbage med champagne til os, fordi det tog lidt tid før hun kunne tage imod vores bestilling
Marco Polo Restaurant på DFDS Seaways

Marco Polo Restaurant på DFDS Seaways

Champagne ved ankomst ♫♪. Hele fire døgn med romantikk, god mat og godt drikke. København holder ennå på det typisk danske lynne og den deilige atmosfæren, og overalt kan du finne en uteservering eller et vertshus

Tilbageblik på Cykelnerven 2016: En bjergrig oplevelse

Frivillige fra Scleroseforeningen tog imod os med champagneog øl. En forret af carpaccio og andet kødpålæg med korrekt hvidvin til, blev efterfulgt af en rosarød oksesteg med akkompagneret af en eminent rødvin
Tømmermænd

Tømmermænd

Værten ville os det rigtig godt, så vi fik champagne. forretten, Margaux til hovedretten og Riesling Auslese til desserten

Godt nytår!

pære-, pecorino og parmaskinkesalat med kirsebærøl til forret,. En helt igennem dejlig aften med masser af god mad, god drik og glade børn og voksne til sent, sent, sent