Carpaccio salat opskrifter

Smuk bolsjebede carpaccio

Smuk bolsjebede carpaccio

For at lave en lidt anderledes salat og udtryk, fungerer bolsjebederne og appelsinerne som en carpaccio, hvor de er lagt i lag med hinanden
tomatcarpaccio m feta og vaniljedressing

tomatcarpaccio m feta og vaniljedressing

Carpaccioen kan spises som forret eller som salat. Carpaccio er oprindelig papirtynde skiver råt kød. forretter, salater 4 store modne tomater
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Forretten jeg fik var carpaccio, super lækkert tyndtskåret oksekød med en slags marinade over samt salat og syltede løg

Carpaccio dampede asparges, parmesan og ingefærdressing

salat. Fordel det fine carpaccio lige på hver tallerken. Skyl salaten, min var fuld af sand. Denne ret var nytårsforretten i 2012/2013 og jeg lavede den faktisk fordi jeg det skulle være en nem forret at lave, da jeg selv lavede den tre-retters middag og så har jeg aldrig lavet carpaccio før, da den ærlig talt ikke ser ud som noget særligt. Jeg fandt sådan en fin sammenpak med både carpaccio og høvlet parmesan i Føtex, så den tog jeg 4 af, da der var to portioner i hver og vi var 7. 4 pakker carpaccio med høvlet parmesan
(RØD)BEDE CARPACCIO MED VESTERHAVSOST

(RØD)BEDE CARPACCIO MED VESTERHAVSOST

Jeg siger dig, skal du gøre en vegetar glad, så servér salaten her som forret eller tilbehør. En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme
Salat er ikke bare slankemad...

Salat er ikke bare slankemad...

En salat med spicy barbecuekylling og en salat ægte italiensk inspireret med Carpaccio. Ovenpå hældes lidt balsamicoglace og der lægges nogle skiver carpaccio ud over
Elg carpaccio (Moose snack)

Elg carpaccio (Moose snack)

Dekorer med salatblader og hele tyttebær. 1 ss olivenolje1 ss balsamicoeddik1 ss hakkede tyttebærSalt og pepper Noen blader salat, frisk spinat eller ruccolablader1 ss hele tyttebær Bank ut kjøttet svært tynt mellom to flak plastfolie
HISTORIEN OM EN PÆREMUFFIN DER BLEV TIL CARPACCIO

HISTORIEN OM EN PÆREMUFFIN DER BLEV TIL CARPACCIO

For at ramme noget der mindede om pæresalaten, valgte jeg at splejse opskriften på muffins sammen med min egen rødbedecarpaccio, hvilket der altså kom en lækker pærecarpaccio ud af
Tapas Night...

Tapas Night...

En salat med rucula, carpaccio, parmesanost og olivenolie. En tomatsalatmed rucula, skalotteløg, friske blommetomater fra princip og en balsamico-glace
Mere mad...

Mere mad...

Først fik vi hjemmebagt brød med lækkert saltet smør som appetizers, derefter carpaccio til forret, ko med bearnaise til hovedret og til sidst en tærte med chokolade mousse til dessert

Carpaccio på salat

SKARE Carpaccio. 1/2 salathoved (efter eget valg).   1 pk. 1 æble (renset, halveret og skåret. i tynde skiver)

Carpaccio med rucola

Pynt med høvlet parmesanost, rucola salat og ristede pinjekerner. Rucola salat.   100 g Carpaccio (tyndt skåret oksemørbrad)

ugens menu uge 38, en stor og tyk, en lang og tynd

carpaccio af vandmelon med vaniljedressing. Selv om det handler om squash og vandmelon, får du lige et par ideer til retter med græskar, rissalat med græskar og græskarsuppe med abrikoser og pinjekerner

Tapasfabrikken

Carpaccio'en var ok (jeg er kæmpe carpaccio fan), men den manglede både olie og citron, og smagte derfor ikke af så meget