salat. Fordel det fine carpaccio lige på hver tallerken. Skyl salaten, min var fuld af sand. Denne ret var nytårsforretten i 2012/2013 og jeg lavede den faktisk fordi jeg det skulle være en nem forret at lave, da jeg selv lavede den tre-retters middag og så har jeg aldrig lavet carpaccio før, da den ærlig talt ikke ser ud som noget særligt. Jeg fandt sådan en fin sammenpak med både carpaccio og høvlet parmesan i Føtex, så den tog jeg 4 af, da der var to portioner i hver og vi var 7. 4 pakker carpaccio med høvlet parmesan
Jeg siger dig, skal du gøre en vegetar glad, så servér salaten her som forret eller tilbehør. En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme
En salat med spicy barbecuekylling og en salat ægte italiensk inspireret med Carpaccio. Ovenpå hældes lidt balsamicoglace og der lægges nogle skiver carpaccio ud over
Dekorer med salatblader og hele tyttebær. 1 ss olivenolje1 ss balsamicoeddik1 ss hakkede tyttebærSalt og pepper Noen blader salat, frisk spinat eller ruccolablader1 ss hele tyttebær Bank ut kjøttet svært tynt mellom to flak plastfolie
For at ramme noget der mindede om pæresalaten, valgte jeg at splejse opskriften på muffins sammen med min egen rødbedecarpaccio, hvilket der altså kom en lækker pærecarpaccio ud af
En salat med rucula, carpaccio, parmesanost og olivenolie. En tomatsalatmed rucula, skalotteløg, friske blommetomater fra princip og en balsamico-glace
Først fik vi hjemmebagt brød med lækkert saltet smør som appetizers, derefter carpaccio til forret, ko med bearnaise til hovedret og til sidst en tærte med chokolade mousse til dessert
carpaccio af vandmelon med vaniljedressing. Selv om det handler om squash og vandmelon, får du lige et par ideer til retter med græskar, rissalat med græskar og græskarsuppe med abrikoser og pinjekerner