Carpaccio oksemørbrad opskrifter

Festlige velkomstdrinks og en fin nytårsdessert

Efter vi havde spist carpaccio til forret og oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen

Carpaccio med rucola

  100 g Carpaccio (tyndt skåret oksemørbrad). Rør en dressing af limesaft, olivenolie, salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune

Klassisk Bistro

Tjeneren gav sig god tid til at forklare menukortet som er varriende i det franske bistro køkken, alt lige fra hjemme gravad laks, muslinger, carpaccio og en af specialiteterne blandt forretterne er de hvidløgsstegte snegle

Tapasfabrikken

Carpaccio'en var ok (jeg er kæmpe carpaccio fan), men den manglede både olie og citron, og smagte derfor ikke af så meget