Carpaccio med balsamico opskrifter

Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

Hæld en lille smule citronsaft og kraftig balsamico på og server straks med lidt godt brød. Fordel skiverne jævnt på en god stor tallerken og drys med salt og peber
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Aftenens samlede menu med udgangspunkt i Parmigiano Reggiano bød på gratineret kammusling med parmesan-mornaysauce, timian og citron, den simple – men jo ganske gode – parmesan medbalsamico, carpacciomed parmesan, rucola og trøffelolie suppleret med en – tror jeg – artiskokpesto, parmesan med semidried pachino
HISTORIEN OM EN PÆREMUFFIN DER BLEV TIL CARPACCIO

HISTORIEN OM EN PÆREMUFFIN DER BLEV TIL CARPACCIO

Pisk sammen medbalsamico. For at ramme noget der mindede om pæresalaten, valgte jeg at splejse opskriften på muffins sammen med min egen rødbedecarpaccio, hvilket der altså kom en lækker pærecarpaccio ud af
Baba ganoush og mezze/tapas/antipasti

Baba ganoush og mezze/tapas/antipasti

Jeg er fan af ting som hummus, persillepesto, basilikumspesto, tomatpesto, men også indslag som tabbouleh og carpaccio og bruschetta
Rødbedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Rødbederne er sprøde, dog saftige og rucolaen sammen med pinjekerner giver en let og syndig smag. Balsamico

Carpaccio

4 spsk mørk balsamico. 200 g letfrossen oksefilet eller inderlår. 8 spsk jomfru olivenolie. friskkværnet peber og seasalt

Klassisk oksecarpaccio – lynhurtig forret

Hæld en lille smule citronsaft og kraftig balsamico på og  server straks med lidt godt brød. Fordel skiverne jævnt på en god stor tallerken og drys med salt og peber