desserter, Forretter ½ lille vandmelon. carpaccio af vandmelon m. Carpaccio er en italiensk ret, der består af tynde skiver grøntsager (eller kød, dog ikke på denne side)
carpaccio af vandmelon. Carpaccio er tynde skiver af råt kød. ___________________________________________________________________________________________________________________________________
Vi fik peberfrugtruller og rødbede carpaccio til forret, men vi til hovedret fik den lokale ret Svíčková med tempeh samt dagens ret, som stod på græskarkarry
Her er en af vores bedste forretter. Tunen skal være af topkvalitet og ligesom tun til sushi. vi køber vores tun i Clausens Fiskehandel på havnen i Aarhus
Fordel det fine carpaccio lige på hver tallerken. Denne ret var nytårsforretten i 2012/2013 og jeg lavede den faktisk fordi jeg det skulle være en nem forret at lave, da jeg selv lavede den tre-retters middag og så har jeg aldrig lavet carpaccio før, da den ærlig talt ikke ser ud som noget særligt. Jeg fandt sådan en fin sammenpak med både carpaccio og høvlet parmesan i Føtex, så den tog jeg 4 af, da der var to portioner i hver og vi var 7. 4 pakker carpaccio med høvlet parmesan
En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme. Jeg siger dig, skal du gøre en vegetar glad, så servér salaten her som forret eller tilbehør
Efter vi havde spist carpaccio til forret og oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen
Vi laver ret tit forretter - også på hverdage - for så føles dagen lidt som en festdag. Denne carpaccio er super hurtig at lave - og så er det bare ren forkælelse