E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Cannelloni med spinat og ricotta lækker tomatsauce. Spinat og ricotta fyld. Varm en sautepande op til middelhøj varme med lidt olivenolie, rist pinjekernerne let og kom derefter spinaten på
I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. o. g. y. ,. s. m. j. l. æ. c. D. d. b. k. å. S. u. ). O. C. (. 2. -. 3. 1. 5. 0. F. 4. R. T. H. L. K. ½. 8. M. J. z. V. E. w
Hmm, tænk at man frivilligt laver en ret med spinat, når man er vokset op med Skipper Skræk. Ravioli og denne gang kastede jeg mig over en gang Cannelloni
cannelloni af selleri m. spinat. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
erstattes af spinat, hvis ikke lige frisk grønkål er tilgængeligt. Disse cannelloni blev til som resultatet af, at få tømt køleskabet for diverse rester, men de blev så gode, at jeg er nødt til at få griflet opskriften ned, så jeg kan lave dem igen en anden god gang