E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Da jeg fredag skulle i gang med, at forberede aftensmaden havde jeg ingen opskrift men jeg kunne sådan nogenlunde huske hvilke ingredienser vi havde brugt
Cannelloni med spinat og ricotta lækker tomatsauce. Fordel resten af romatsaucen over de fyldte spinat cannelloni, pluk en frisk mozzarella i store stykker og fordel dem over, sammen med lidt frisk basilikum og bag den lækre ret i en forvarmet ovn ved 175 grader i 20 minutter – til pastaen er mør
I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. o. g. y. ,. s. m. j. l. æ. c. D. d. b. k. å. S. u. ). O. C. (. 2. -. 3. 1. 5. 0. F. 4. R. T. H. L. K. ½. 8. M. J. z. V. E. w
Opskrift. Ravioli og denne gang kastede jeg mig over en gang Cannelloni. Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
I mandags fik jeg lyst til at lave cannelloni. Kom tomatsovsen i bunden af et ildfast fad og læg, efterhånden som du får dem lavet, hver cannelloni oven på sovsen
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Denne er opskrift er fundet på Furca. Cannelloni er italiensk og betyder "store rør". Retten består af friske lasagneplader med kødfyld og en sauce hen over
Opskrift på Cannelloni With Sun-Dried Tomatoes. Her er en af mine personlige yndlingsretter. Pastaruller med oksekød og soltørrede tomater bagt i ovnen