Kødfyld. I mandags fik jeg lyst til at lave cannelloni. Det var absolut den bedste souvenir, som jeg fik med fra Rom, en viden, der kan bruges om og om igen til glæde for mig selv og dem jeg laver mad til
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Pastaruller medoksekød og soltørrede tomater bagt i ovnen. Smag til med salt og peber. Steg løgternene i olien fra de soltørredde tomater, og brun oksekødet deri
Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine
Jeg har før lavet cannellonimedoksekød og blev positivt overrasket, så da min veninde og jeg stod i Brugsen den anden dag og skulle finde på noget aftensmad faldt valget på cannelloni, men oksekød og tomatsauce blev skiftet ud med kylling og mornaysauce
Det er langt om længe ved at være rigtig sæson for asparges så snyd ikke jer selv for de grønne herligheder, fx i tærter, cannellonis, nemme pastaretter med fx hvidløg eller svampe