Cannelloni frisk pasta opskrift opskrifter

Cannelloni med hjemmelavet pasta

Cannelloni med hjemmelavet pasta

Jeg lærte at lave pasta ved hjælp af en kagerulle, så du behøver ikke at have en pastamaskine for at kunne lave friskpasta selv
Cannelloni med skinke og feta

Cannelloni med skinke og feta

salt og friskkværnet peber. Lækre fyldte pastaruller med ost og skinke. Vi har tilrettet opskriften efter vores smag herunder
Cannelloni med svampe og tomatsovs

Cannelloni med svampe og tomatsovs

hældes ovenpå de fine pastaruller. Da jeg fredag skulle i gang med, at forberede aftensmaden havde jeg ingen opskrift men jeg kunne sådan nogenlunde huske hvilke ingredienser vi havde brugt
Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt friskpasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Cannelloni

Cannelloni

lidt friskrevet parmesan. Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni med Kødfyld

Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge friskpasta - resultatet blier bedre
Smækre Oksecannellonis

Smækre Oksecannellonis

med en gang frisk basilikum og mozzarella. Denne ret er en ny måde at servere oksekød og pasta sammen på – en variant til den sædvanlige kødsovs eller lasagne, og samtidig en variant der heller ikke er synderligt arbejdskrævende eller omstændig
Gratinerede cannelloni med fyld af kødsauce

Gratinerede cannelloni med fyld af kødsauce

Cannelloni af hjemmelavet pasta med et fyld af en kødsauce. Efter vi havde vores første forsøg med hjemmelavet pasta, så har vi talt om, om vi også skulle købe en pastamaskine

Cannelloni med spinat og ricotta

Rørene blev fyldt helt op med spinat/ricotta-blandingen,  dækket af tomatsovs og toppet af med frisk mozzarella og revet parmesan

Pasta – ny kogebog af Antonio Carluccio

Min interesse vækkes ved den titelmæssige letfordøjelige ret Cannelloni Ripieni di Funghi con Salsa di Taleggio e Tartufi (fyldte cannelloni med taleggio- og trøffelsauce)