Men der var super hyggeligt derinde, god stemning og maden smagte virkelig skønt. Vi havde faktisk 22 måneders dag igår, men vi ville bare gerne ud og nyde noget lækkert mad, og slappe lidt af
Der er en super hyggelig stemning, og når cafeen lukker dørene op og folk begynder at vrimle ind, ja så summer den hyggelig stemning hurtigt rundt i hele lokalet
Det gode ved stedet er maden og hyggen, men det er super dejligt at der ikke må ryges på stedet. 00 og de bestræber sig på at lave mad på god gammeldags manér
Det her er uden tvivl de bedste hjemmelavede cookies jeg nogensinde har smagt. De smager ligesom dem man får på caféer og er lavet med massere af smør og sukker
Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Der fik vi middagsmad på en italiensk café, hvor vi bestilte en panini. Af samme grund, blev dette vores aftensmad i søndags, da vi havde en skøn dag med familiebesøg
Madens kvalitet til prisen. Og det er egentlig derfor, jeg tager det med her, for det er et meget fint eksempel på, hvor tilgængelig vegansk mad er i NYC
Jeg er ikke særligt meget inde i konceptet “raw food”, men i bund og grund går det vidst ud på at spise råt… Sjovt nok Det vil sige, at maden ikke må varmes op til over 42 grader. Jeg er egentligt ikke stor fan af hele konceptet af to grunde, 1) Fordi jeg synes, at det er meget de samme smagsindtryk man får, når man spiser raw – jeg synes at alt(det jeg har fået de gange jeg har spist på en raw cafe) smager af rødbede. 2) så eeeelkser jeg altså bare varm mad – hvis jeg kunne spiste jeg varmt mad både til middag og aften. Jeg er egentligt ikke stor fan af hele konceptet af to grunde, 1) Fordi jeg synes, at det er meget de samme smagsindtryk man får, når man spiser raw – jeg synes at alt(det jeg har fået de gange jeg har spist på en raw cafe) smager af rødbede. 2) så eeeelkser jeg altså bare varm mad – hvis jeg kunne spiste jeg varmt mad både til middag og aften
Jeg har også fået et arbejde på den hyggeligste cafe, og derefter ser jeg, hvor det fører hen. Og jeg glæder mig så meget, især til at få mere tid til at lave en masse lækker mad
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel