Okay, det er ikke Julius Cæsar – hvorvidt han da var kejser eller ej – der har lagt navn til denne salat, men derimod den italiensk-amerikanske kok og restauratør, Caesar Cardini, så vidt vides
Riv eller skær salaten i mundrette stykker. 1 stort Romainesalat eller 2 mindre. Skær brødskiverne i lidt store, grove stykker, bred dem på en plade med bagepapir, pensl dem med olie og drys evt
Caesarsalat med sprød brød og dressing. Vend det forsigt på salaten , lige inden servering. kylling stegt ved lav varme Tynde skiver flutes , som tøres i ovnen på ca 100 grader Romaine salatFeldsalat Parmazan revet Oliven Dressing
I en helt almindelig caesarsalat er der jo ikke nødvendigvis kylling eller bacon for den sags skyld, men jeg kan godt lide at bruge kylling sammen med caesarsalaten, i stedet for croutoner bruger jeg skivet daggammelt brød ( se opskrift her ) og i stedet for en klassisk caesar dressing, bruger jeg en lidt mere karryorienteret dressing