I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes tilbøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Vi kommer den i hvert fald altid på bøfferne, det giver bare lige det sidste tilburgeren. Form hakkekødet tilbøffer svarende til den størrelse svampene har og steg dem gerne i en smule stegefedt
Lad løg og salat stå og trække mens bøfferne steger. Oh my for en dressing det bliver til. Findes der noget bedre end en rigtig snasket burger med fritter på siden
Bøfferne. Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Form hakkebøfferne og steg i olie, salt og peber. Min kæreste, som er stor tilhænger af greasy/amerikansk mad, indrømmede med det samme, at det var bedre end alle traditionelle/normale burgere, han havde smagt
Bøfferne. olie til stegning. I mens skæres æblet i tynde skiver/både og blandes med hakket persille, fromage frais, mayo, hvidløg, og smages til med salt