Bøffer til burger opskrifter

Hjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Steg bøfferne i lidt olie. Æg til pensling. Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Mælken lunes til den er lillefinger varm og gæren opløses der i
Vegansk burger med kidneybønnebøf

Vegansk burger med kidneybønnebøf

I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes tilbøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Bønneburger bøffer

Bønneburger bøffer

Imens kan du lave tilbehørtilbøfferne. Vegetarer kan også inviteres til at spise med, hvis I skal have hjemmelavede burgere
Bøffer af sorte bønner

Bøffer af sorte bønner

Form farsen tilbøffer efter ønsket størrelse og steg dem mørke og sprøde på en godt opvarmet pande med olivenolie
Amerikaner burger

Amerikaner burger

Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Burgerboller bøffer

Burgerboller bøffer

100g havregryn 250g mel Bøffer 600g okse chili 1æg 1 tsk sennep 8soltørrefe tomater 2spsk kapers 1-2 dk revet paraden oregano 2 spsk majsstivelse salt peber Bøftomater. Form 6 burger tryk flad
Mini burger med coleslaw og syltet rødløg

Mini burger med coleslaw og syltet rødløg

Oksefars tilbøfferne. I dag blev det til en omgang mini burger. Lidt grønt til øjnene. Copyright © CA food and cakes [Mini burger med coleslaw og syltet rødløg], All Right Reserved
Roethlis burger

Roethlis burger

På en anden pande steges først bøfferne som lægges tid side og holdes varme. Steg først bacon på en pande og læg det til side på fedtsugende papir
Portobello burger – Den sunde burger.

Portobello burger – Den sunde burger.

Vi kommer den i hvert fald altid på bøfferne, det giver bare lige det sidste tilburgeren. Form hakkekødet tilbøffer svarende til den størrelse svampene har og steg dem gerne i en smule stegefedt
Nudel burger

Nudel burger

Saml dem under stegning så de danner små bøffer. Stiltil side. Bøfferne skal steges gyldne og sprøde. Bland mayo og chilipaste til en chilimayonaise
Burger ala Jamie Oliver

Burger ala Jamie Oliver

Lad løg og salat stå og trække mens bøfferne steger. Oh my for en dressing det bliver til. Findes der noget bedre end en rigtig snasket burger med fritter på siden
Burger med Grillet Peberfrugt og Spejlæg

Burger med Grillet Peberfrugt og Spejlæg

Læg salatblade, peberfrugt og bøffer herover. Smag til med salt og peber. Burger. Dette er en rigtig forkælelsesburger - en mandeburger om I vil
Burger

Burger

Form farsen til fire flade, lige store bøffer – jo tyndere, jo bedre, de har det med at blive mindre i omkredsen og større i højden
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Bøfferne. Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges

Burger – bare bedre

Form hakkebøfferne og steg i olie, salt og peber. Min kæreste, som er stor tilhænger af greasy/amerikansk mad, indrømmede med det samme, at det var bedre end alle traditionelle/normale burgere, han havde smagt
PORTOBELLO BURGER M. ÆBLESALAT

PORTOBELLO BURGER M. ÆBLESALAT

Bøfferne. olie til stegning. I mens skæres æblet i tynde skiver/både og blandes med hakket persille, fromage frais, mayo, hvidløg, og smages til med salt
Burger med ratatouille

Burger med ratatouille

helt fra bunden med hjemmestegte bøffer, friskbagte burgerboller (jeg bruger sommetider de her gulerodsboller til det) og masser af grønt