Læg butterdejspladerne på en bageplade beklædt med bagepapir – to på den ene led og tre på den anden således at de passer til bradepandens længde – de skal lappe lige lidt ind over hinanden
Butterdejspladerne lægges til optøning. Stik butterdejspladerne ud med et glas - det udstukne lægges på en plade med bagepapir, fold resten af dejen og læg det ved siden af
Sørg bare for altid at have nogle købte butterdejsplader i fryseren. 3 frosne butterdejsplader (a ca 85 g). 1) Tag butterdejspladerne ud af fryseren og kom dem på en ovnplade beklædt med bagepapir. 2) Lad butterdejspladerne tø op i ca 20 minutter og varm ovnen op til 200 grader. 6) Prik butterdejspladerne med en gaffel og pensl med æggeblomme pisket sammen med vand
Læg butterdejspladerne på bagepapir og lad dem tø op i ca. 10 minutter + 20 minutter optøning af butterdejspladerne. 6 butterdejsplader. 6 butterdejsplader
Butterdejspladerne rullede jeg ud og foldede dem til små pakker om laksefyldet. Jeg har før posted en opskrift på indbagt laks hvor jeg indbagte hele laksefilletter i butterdejen og lavede en spinat-flødesovs