Kom fyldet over butterdejsbunden og strø med ost på toppen. ost. I sidste uge eksperimenterede vi med Butterdej og vi blev enige om at prøve noget nyt fordi vi (mig og min holdkammerat) havde rullet en del alm
Det nemmeste, synes jeg, er at bruge den butterdej man kan købe i plader på frost, men husk lige at tage dem ud af fryseren et par timer før de skal bruges
Du kan også bruge en butterdej. Pisk æg, ost, muskat samt salt og peber sammen. Butterdej er en af de få ting jeg ikke laver selv, for det kan efter min mening ikke betale sig – men det er sjovt … og tidskrævende
Rul butterdejen ud og smør osten ud over i et tyndt lag (det kan godt ske du ikke skal bruge hele pakken) Drys med bacon over og rul nu den sammen på den lange led
De hvide bønner fungerer nærmest som smeltet ost og smelter ud af pakkerne. Skønne og lækre butterdejspakker med svampe, spinat, hvide bønner og rucola pesto
Rul butterdejen ud og kom den i et tærtefad (diameter ca. Pisk æg, mælk, hytteost, revet ost, salt, peber og muskatnød sammen og tilsæt spinat og laks i strimler
Prik butterdej med en gaffel, og forbag midt i ovnen, ca. Læg dem i den forbagte butterdejsbund. 250 g Butterdej250 g Asparges, grønne250 g Asparges, hvide1 dl Creme fraiche2 dl Cheddar, revet2 æg1 spsk. Rør æg, cremefraiche, sennep og 1 dl ost sammen. Hæld massen over aspargesene, og drys 1 dl ost over
lidt revet ost. Forleden lavede jeg de klassiske butterdejsstænger med skinke - uhmm de smager altså godt og hvor var det længe siden jeg sidst havde fået dem
Desuden er der ingen ost i den opskrift på panini som jeg havde kastet min kærlighed på. Det interessante ved denne opskrift er brødet i paninien er butterdej og det virkede rigtigt godt