Tag butterdejen ud af køleskabet ca. Rist dem let på panden drys med salt og peber. Så da min ene svigerdatter ønskede “skinkestænger” så var menuen jo klar
Skinkestang – opskrift medbutterdej. Læg butterdejspladerne på en bageplade beklædt med bagepapir – to på den ene led og tre på den anden således at de passer til bradepandens længde – de skal lappe lige lidt ind over hinanden
Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på). Smør stangen med et penslet æg. Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven
Klip strimler i butterdejens kanter så det er muligt at “flette” dej-siderne sammen om fyldet. Fordel de stegte grøntsager ovenpå oste/skinkemassen og drys med hakket purløg
Rul butterdejen ud, og pak hamburgerryggen ind i den. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Bland dem i en skål medskinke og pikantost. Butterdejspakkerne spises lune med evt en grøn salat til. Dermed kan du have en lækker aftensmad på under en time, og endda have rester til dagen efter (hvis du ikke er voldsom sulten den aften)
Æg og bacon i butterdej. Bagte kartofler med lækker dr. 32 stykker/strimler parmaskine eller tørret skinke. Kom 2 stykker skinke og 2-3 stykker sharonfrugt på hver bund. 32 stykker/strimler parmaskine eller tørret skinke
En rulle butterdej (Jeg vil lave den selv næste gang). Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
De små pirogger, som man nemt kan spise med én hånd, som også er lavet af gær- eller butterdej hedder retmæssigt pierogi, men det er der vist ikke mange, der kalder dem
I fryseren lå der for engang skyld en færdig butterdej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen