Pisk ægget sammen, og pensl butterdejsstangenmed det. Butterdejsstang. Tilsæt makaroni, pikantost, mælk og koncentreret tomatpuré, og krydr med salt og peber
Amerikansk farsbrød med bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Men butterdej light har noget af den samme konsistens, og derfor bruger jeg den, når tiden er knap. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter, Restemad og tagget coleslaw, engelsk pie, restemad
De små pirogger, som man nemt kan spise med én hånd, som også er lavet af gær- eller butterdej hedder retmæssigt pierogi, men det er der vist ikke mange, der kalder dem
Oksekød (max. Denne ret er kommet på benene af den simple grund, at vi skulle have rester - I dag havde jeg butterdej til overs fra min Tarte Tatin fra i går og så gik fantasien ellers i gang og selvfølgelig kom jeg frem til butterdej/salat ruller med skak kartoffel/gulerod - Det er da klart
Butterdej er en fantastisk ting, da det kan bruges med en masse forskellige ingredienser eller kødtyper, fx oksekød, fisk herunder laks, svinekød eller kalvekød