Butterdej med marcipan opskrifter

Æble-roser i butterdej

Æble-roser i butterdej

Jeg ved af erfaring at butterdej ikke er en særlig sød dej, og jeg ved at æble i sig selv ikke smager sødt nok igennem, og derfor besluttede jeg de skulle "spices" op med lidt marcipan-remonce
Pompet - fransk butterdejskage med citrus remonce

Pompet - fransk butterdejskage med citrus remonce

  1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig  på 450 gram med 6 plader). fintrevet skal af 1 citronfintrevet skal af 1 appelsin100 gram sukker100 gram smør100 gram marcipan1 sjat appelsinblosmst vand (det er i den originale opskrift, men jeg bruger det aldrig. 1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig  på 450 gram med 6 plader). 100 gram marcipan
Øretæver

Øretæver

Helt basalt er det et stykke butterdej rullet sammen om et skrabet lag hvid eller brun remonce og så rullet flad i sukker
Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Ugens opskrift - en oversigt fra uge 9-23

Den er ligeledes utrolig mættende og nærende, da den fede butterdej, erstattes af en sund kartoffelmos, som er rig på fibre, vitaminer og mineraler
Frugttærte

Frugttærte

Hvad de alle sammen har tilfældes er en bund af enten mørdej eller butterdej. Stik i bunden med en gaffel og bag den ca

Wienerbrød

Det er vigtigt den bliver ved med at være kold. Ælt det sammen med hænderne, varmen fra dine hænderne  gør det nemt at blande disse ting