Butterdej bruges til tærter og tarteletter, forskellige indbagte retter og hvad man ellers har fantasi til, fælles for det hele er at der ikke er så meget kage indblandet, det er mere rigtig mad med kød og grønsager
Kan serveres som en lille dessertkage til is eller andet. Jeg ved af erfaring at butterdej ikke er en særlig sød dej, og jeg ved at æble i sig selv ikke smager sødt nok igennem, og derfor besluttede jeg de skulle "spices" op med lidt marcipan-remonce
Ellers bliver butterdejsbunden blød og klæbrig når kagen er færdig. Tag butterdejen ud af køleren/fryseren og lad den varme op til stuetemperatur så den er til at rulle ud
Jeg tænker rigtig meget på kage for tiden. I sidste uge eksperimenterede vi med Butterdej og vi blev enige om at prøve noget nyt fordi vi (mig og min holdkammerat) havde rullet en del alm
I min barndom fik vi boller med creme i – ikke sådan en traditionel bolledej, men mere en bolledej end en vandbakkelse eller butterdej – en bolledej med smør i … rigtig smør
Rul butterdejen ud på bordet. Læg coulis i bunden af tallerknen placer kagen ovenpå. Happy new yearMille feuille med vaniljecreme og hindbærcoulis1 pakke butterdej100 gr florsukkerDrys florsukker ud på køkkenbordet. Bag butterdejen i 5-6 minutter lige til dejen hæver sig. 1 pakke butterdej
, indtil butterdejen rundt i kanten også er blevet gylden. De syntes bare det var verdens fineste kager og at jeg var så dygtig … men helt ærligt, så kræver de nærmest ingenting
Kagen består af butterdej, konditorcreme, flødeskum, vandbakkelser og karamel. Rul butterdejen ud så den bliver rund, kom derefter vandbakkelses dejen rundt om butterdejen
Jeg havde nogle butterdejsplader i fryseren og æbler i køleskabet så det blev en personlig favorit. Man kan bruge det som smørepålæg eller i kager og tærter
Enten med en butterdej, en mørdej eller begge dele. -)) min far om vi ikke skulle have æblekage. -) Herunder kan du se versionen med butterdej og flødeskum, som den blev serveret i lørdags
Hvad de alle sammen har tilfældes er en bund af enten mørdej eller butterdej. Man kan vælge at bage bunden alene (rul dejen ud på et meldækket bord, smør en tærteform, rul dejen op på en kagerulle og ned i formen