Kom moussen i en sprøjtepose, og kom den ned i dine små butterdejs reder. 1 time inden gæsterne kommer, man skal ikke gøre det alt for lang tid inden, for så bliver butterdejen blød
Tunmousse var forretten i 80’erne i den moderne husmors hjem. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
En rulle butterdej (Jeg vil lave den selv næste gang). Forret - Hummer bisque. Det kan stærkt anbefales af skære mørbraden til så den passer til butterdejen
I fryseren lå der for engang skyld en færdig butterdej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Kulhydrater med kulhydrater på, nærmere betegnet butterdej og risotto. Laksetatar til forret, blomkåls-risotto med hummersovs og rejer til hovedret, og chokoladekage til dessert