Vores curry har masser af smag fra ingefær, hvidløg, spidskommen og en snert af peanutbutter. Boller i karry – med kylling / Indisk dahl med skyr, koriander og mandler / Butter chicken / Kylling i cremet kokos-cashew sauce
Skrab kødet ud af buttersquashen. buttersquash2 stk. chorizopølse, skåret i små stykker og ristet sprøde på en tør pandeBrødcroutonerhavsaltolie til at stege iFlæk buttersquashen og fjern kernene, hvorefter de to stykker bages i ovnen om skaldsiden op af i 40 minutter på 200 grader. Svits kartofler, gulerødder og løg i en gryde med lidt olie, hvorefter den bagte buttersquash tilsættes, sammen med 1 liter bouillon og lad simre i 30 minutter til grønsagerne er møre. 1 stk butter
solmodne cherrytomater i kvarte1/2 squash2 stk. butter beans, kidney beans)friskkværnet peber1 stk. citronpeber1/2 glas rød pestoSteg baconen, så den næsten er sprød og tilsæt herp de provence, squash, og rødløg og lad det simre med i 10 minutter. 1/2 squash