Det skal lige siges at burgerbollerne ikke bliver vildt store, da de ikke hæver så meget. Burgerbollerne er bagt med boghvede- og majsmel, så de er helt glutenfrie
Det var hvad der skete med disse burgerboller. Men da jeg havde foldet den ene stjerne, kunne jeg se at tiden var ved at være knap og derfor besluttede jeg at lave burgerboller af resten af dejen – så kunne vi da lave andestegsburgere
Burgerbollerne var hjemmelavede og fandtes både som ‘almindelige’, med sesam og med groft mel. De er især kendte for deres store udvalg af forskellige pandekager toppet med enten blåbær, banan, alverdens slags sirup eller smør
De grove burgerboller pensles med olivenolie, drysses med flagesalt og tørret basilikum. De grove burgerboller er gode til at få brugt rester, vi havde ingen og valgte at grille kyllingebryst ude fra Hopballe Mølle
Jeg synes at de ovne, der har alle mulige funktioner og forudsindstillinger er top-smarte, hvis man ikke selv er den store mad- og bageentusiast, og har en hverdag hvor det bare skal være nemt – men jeg vil genre kunne arbejde meget intuitivt med min ovn at skal kunne skrue op og ned lige som det passer mig uden at skulle igennem en helt digital menu først
Hæld dejen ud og del den i boller - jeg skulle bruge store så der blev 8 styk af 175g. Bollerne her er til 250g bøffer, jeg vil tro 125g pr bolle vil svare fint til normalt store burgere