Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. Burgerbollermed durum og italiensk fuldkornshvedemel. BURGERBOLLER (12 store)50 gr. durummel250 gr. 300 gr durummel
Nogengange er det bare lækkert med burger. Kom grahamsmel, durummel og fuldkornsmel i skål og rør. Jeg kan bedst lide at lave burgerbollerne selv og denne gang brugte jeg opskriften fra Magasinet Mad
Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Hvis I leder efter et lidt sundere alternativ til retten, kan kartoffel-fritterene erstattes med krydrede gulerods-, knoldselleri- og auberginefritter, og burgerbollerne kan erstattes af ovnbagte portobello svampe smurt med Philadelphia Light
Burgerboller. Durummel og hvedemel tilsættes og det hele røres godt sammen i skålen, og. laurbærbladene ned til kødet og dæk kødet med vand, og lad det simre (småkoge)