Der findes et ret varieret udvalg af burgerboller i de fleste dagligvarebutikker. Men det er burgerboller altså ikke – godt to timer hvoraf langt størstedelen af tiden er hæve- og bagetid, hvor du jo så ikke behøver våge over dem
Så blev der bagt burgerboller i en ruf. skulle jo lige afprøve den hjemvendte røremaskine. Dej. Vand, gær, halvt tipo 00 og halvt durum, samt lidt akaciehonning
fornøjelse med bagningen og husk de er super nemme og hurtige at lave. Så var det i dag vi skulle afprøve en sund kyllingeburger, med burgerbolle uden mel
Derudover er det noget, vi startede med, før det blev gængs, at man kunne købe såkaldte "sliders" (små burgerboller) i supermarkederne, så jeg har naturligvis også en opskrift på bollerne til jer
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Jeg var i det hele taget rigtig godt tilfreds med dette måltid mad, hvilket nok skyldtes, at teriyakisaucen blev rigtig god, men det gjorde de hjemmebagte burgerboller så sandelig også
Imens stegen hyggede sig i ovnen, stod burgerbollerne og hævede sidste gang. Den gode og nemme opskrift på burgerboller – når man først har bagt den selv én gang, så gider man ikke spise de fabriksfremstilte – opskriften finder du her
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
De er hurtige og nemme at bage – jeg brugte dem som burgerboller, hvilket fungerede super godt. Posted on October 2, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Brød, Burgere, Nye opskrifter, Top 20 opskrifter