Det er efterhånden længe siden vi har fået en burger hvor der ikke var blandet krydderier i bøffen, det giver altså bare en helt anden smag og saft til burgeren
I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere
Lad det smelte lidt, før burgerbøfferne serveres. Burgerbøffer lavet efter størrelsen på bollerne. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vil sidde og hygge med rigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
Så simple var de at lave, men resultatet blev nogle meget saftige, kødfulde og smagfulde dunser, som jeg her viser, hvordan du med fordel kan anvende som burgerbøffer
Det var en en salat med forskelligt grønt, blue cheese, dressing og en burgerbøf. Derudover har vi gjort brug af anbefalinger fra Politikken, samt af søgning på forskellige hashtags på Instagram – det er virkelig anbefalelsesværdigt og smart
Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Bøfferne egner sig godt som burgerbøffer, så lav evt. hummusbøffer m. majs, sorte linser og guacamole. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
burgerbøffer med ALT hvad der hertil hører. Kærestemanden tager på Skanderborg Festival i morgen (det heldige asen) og derfor har i hygget os lidt ekstra denne weekend
Du skal bruge 500g hakket, magert oksekød1 æg2 spsk let mælk1 spsk hvedemelSaltPeberÆlt disse ingredienser sammen og form dem til 4 tynde, runde burgerbøffer