P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulledpork" burgermed pommes frites. Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt medPulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Pulledporkburgermed coleslaw. Start med at skære burgerbollerne igennem. Pulledpork hedder pulledpork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Herhjemme har vi altid spist pulledpork i en burger eller sammen med kartofler og brun sovs. Top det med halvdelen af det revede ost, derefter nachos og resten af det revede ost
I dag skulle vi så endelig have "Pulledpork" burger, men først en opskrift på kagen. Melet bliver erstattet med rigelige mængder æg, marcipan og chokolade - det kan på ingen måde gå galt
i en pulledporkburger. Smager skønt til grillmad eller i en burger/sandwich – f. Bland mayonnaise, fløde og sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber og evt
De pensles med æg, drysses med sesam og bages i alm. Pulledpork hører der selvfølgelig en god burgerbolle til - ja, eller hvis man bare skal have en almindelig burger
Der er forberedt en stor nakkefilet til "pulledpork", da det er helt perfekt "fryser-mad", og så er der bagt burgerboller både til Pulledpork og til aftenens luksus burger