Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Som jeg også har skrevet om tidligere, er vi hjemme hos os blevet rigtig glade for kødfrie dage. Lækker sprød og juicy portobello burger med krydret kikærtebøf, guacamole og salat
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Bland ingredienserne med kødet. Rist burgerbollerne og flæk dem. Del kødet og form det til bøffer. Fordel spidskålssalat, bøf og resten af hytteosten i hver af burgerbollerne
Når kyllingen er stegt færdig kan du trække det supermøre kød fra hinanden med to gafler. Server i burgere, pitabrød, wraps, sandwich eller sammen med en god salat
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
Pulled pork burger – Pulled pork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. Pulled pork hedder pulled pork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
Tag først og rub kødet godt ind i rubben. Langtidsstegt gris, stegt i ovn, med en god hjemmerørt marinade i en burgerbolle, er nu slet ikke til at kimse af