Grøntsagerne blandes i dressingen, som bagefter stilles på køl indtil kødet er klart. Da kødet var trukket fra hinanden blev det serveret i en burgerbolle med lidt salat og en ordentlig skefuld coleslaw
Jeg serverer burgerne i brioche hamburgerbrød, med salat, tomater, rødløk og en enkel chilidressing, samt god ost -blåmuggost eller cheddar passer godt til
Ovenpå lægger man sit dressing (mayo, ketchup og sennep). Kæresten har fået tolv i sit semesterprojekt, og det fejrer vi med hjemmelavede burgere og en kold øl i solen
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
Smager skønt til grillmad eller i en burger/sandwich – f. Grøntsagerne vendes i en dressing, der førhen bestod af olie og vineddike, men hvor der vel i den moderne udgave som oftest er indblandet noget mayonnaise
– Steg, pølser, bøf, burger – you name it. Colaslaw dressingen kan laves på rigtig mange måder… Jeg kan rigtig godt lide smagen af den færdige, man kan købe i Rema, men der er både sukker og alle mulige andre spændende sager i også – nej så hellere lave den fra bunden
Spis den eksempelvis sammen med ovnbagte kartofler, som smørelse i en burger eller sandwich, sammen med falafler eller frikadeller, som salatdressing eller som dyppelse til chips eller grøntsagsstænger