Steg bøfferne i lidt olie. Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Burgerboller. Form 4 bøffer og hak riller med en kniv på hver side eller brug en bøf-former
I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Det er nemmest at lave mindre bøffer og så bruge to i hver burger. Vegetarer kan også inviteres til at spise med, hvis I skal have hjemmelavede burgere
Bøfferne passer super i burger med dit yndlings fyld. Form farsen til bøffer efter ønsket størrelse og steg dem mørke og sprøde på en godt opvarmet pande med olivenolie
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
På en anden pande steges først bøfferne som lægges tid side og holdes varme. Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen
Bøfferne. Burger Italiano. Steg skinken i fedtstoffet fra bøfferne, som du steger lige inden. Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)