Du kan også lave en lækker krydret bøf med fedtfattig ost. Da vi i søndags skulle lave vores madplan for denne uge, ville jeg forkæle ham lidt ekstra med fuldkornsburgere med hjemmelavet fyld
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
På en anden pande steges først bøfferne som lægges tid side og holdes varme. Opskrift. Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen
Vi kommer den i hvert fald altid på bøfferne, det giver bare lige det sidste til burgeren. Det eneste, som ikke rigtig passer ind i det sunde tema er naturligvis den skive cheddarost, som der er kommet ovenpå bøffen, men den kan jo bare undlades
En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Opskriften på bollerne var ny. Anret bøfferne på en burgerbolle smurt med lidt hjemmelavet hvidløgsmayo, friske tomatskiver, frisk agurk, salat, avocado og løgringe
BBQ-burgerbøffer. BBQ-bøffer. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren