Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem. Forleden serverede jeg en mexikansk menu til min og min datters fælles fødseldags fest
Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Om man kalder det panna cotta, fromage, mousse eller budding, er vidst et fedt i dette tilfælde. Kærnemælks panna cotta – uden fløde – med mandelkrokant på toppen
Jeg tilsætter chia i min hjemmelavet granola og i min havregrød og man kan endda lave ret så lækre buddinger med dem, da de absorberer væske så godt, at de for en gele agtig konsistens, se opskrift HER
Buddingen afkøles og tages ud af formene vha. Buddingen bages i 40 minutter ved 180 grader. En fantastisk dejlig lille dessert, der er god at slutte en middag af med
Chia budding opblødt i alm. Chia budding. Godmorgen. * Friske og vel udhvilet. i don’t think so. Men op skal jeg ” Normalt” plejer jeg at forkæle mig selv med chiafrø om fredagen, men nåede det simpelthen ikke igår,- så det måtte vente til idag,- hvilket absolut ikke gør noget
Cremen er klar når den er tyk og “budding” agtig. Boller med creme, glasur og kokos. Nogle gange sker det at man ser et billede af noget bagværk, som man bare bliver nødt til at lave med det samme, når fristelsen er for stor