Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem. Forleden serverede jeg en mexikansk menu til min og min datters fælles fødseldags fest
Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Budding. (C-flakes) uden hvedetilsætninger. Chokoladebudding med avocado, Chia. Rist det i kokosolie uden. er lavet uden alt for meget sødemiddel og som indeholder proteiner og fibre,
Det er en slags vanilje budding. Hæld cremen (uden nutella) i formen og jævn det ud. Min mand har lige haft fødselsdag, og maden som blev serveret for gæsterne var italiensk inspireret
Jeg tilsætter chia i min hjemmelavet granola og i min havregrød og man kan endda lave ret så lækre buddinger med dem, da de absorberer væske så godt, at de for en gele agtig konsistens, se opskrift HER
Buddingen afkøles og tages ud af formene vha. Buddingen bages i 40 minutter ved 180 grader. En fantastisk dejlig lille dessert, der er god at slutte en middag af med
Chia budding opblødt i alm. Chia budding. Godmorgen. * Friske og vel udhvilet. i don’t think so. Men op skal jeg ” Normalt” plejer jeg at forkæle mig selv med chiafrø om fredagen, men nåede det simpelthen ikke igår,- så det måtte vente til idag,- hvilket absolut ikke gør noget
Flan bages i vandbad i små portionsforme og serveres som små, blævrende buddinger. Sæt skålene i en bradepande eller et dybt ovnfast fad, uden at de rører ved hinanden
Bag buddingen i ca. Den skal være sprød på toppen og dejlig buddingagtig inden i. Når tiden er gået skal buddingen pensles med marmeladen over det hele og i ovnen igen i ca
Chia budding bestående af Chia frø lagt i blød i rismælk natten over. Chia Parfait – yummi. I går havde jeg besøg af min søster til morgenmad, så jeg besluttede at forkæle os med denne lækre mysli