N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller
Kutt skiver at smøret og dytt inn i mellom skivene. De kan også spises alene, de er kjempegode. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER
De har en konsistens allá en omeletog er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed. Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider på brødristeren eller i ovnen. salt og peber. Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen