Bland mel og bagepulver sammen i en bageskål. Hæld dejen i en brødform foret med bagepapir. Lad brødet afkøle på en bagerist før det tages ud af formen
Dejen placeres midt på en bageplade og pensles med lidt olie. brødet skal bages midt i ovnen i cirka 30-35 minutter eller indtil skorpen er sprød og gyldebrun. 2 1/2 tsk bagepulver
Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Sprøjt en brødformmed bage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage
Stik huller i brødetmed en gaffel. I dag kan jeg meget bedre se formålet med. bagepulver i stedet. denne side og tilsatte kerner og carobpulver, for at få et mørkere brød
I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting medbrød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle