Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Kan sojamælk erstattes med mandel eller rismælk. Brødet skal IKKE hæve, da der er bagepulver i. Det er ret sikkert, fordi du bruger vandog mindre olie, at brødet forbliver fugtigt indeni
bagepulver, som du blander i melet sammen med salt og de øvrige ingredienser. Sno dejen om pinden, og luk ogsåmed dej i toppen, så du kan komme syltetøj eller en pølse og måske ketchup i, når snobrødet er bagt færdigt
En morgen med god tid fik jeg hurtigt blandet dejen godt sammen og rullet tyndt ud til knækbrød. At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med