Meget, meget dejligt på nybagt brød. Det hele ned i din bedste flade gryde eller sautépande. Man kan tage stenene og køre rundt i en finmasket si henover gryden, når man er færdig
Du kan snitte den i strimler og bruge den i wok retter, pita brød, panere og stege den, komme den i karrysovs, paprikasovs, eller bruge den som pålæg i en sandwich, i en burger… kun fantasien sætter grænser
Jeg smagte deres brunchtallerken som består af hjemmelavede omelet med gulerødder, friskblandet salat, mild ost, brie, oksespegepølse og mazarintærte alt sammen serveret med hjemmebagt franskbrød og rugbrød
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Skær rugbrødet i mindre stykker og læg det i en gryde. øllebrød og havregrød, siger Lasse. De grove brødtyper røg også ud, for jo finere brød vi spiste, desto rigere
”Har du købt for store mængder kød, brød, osv. Nu har jeg heldigvis aldrig ejet en mikroovn – min popcorn bliver stadigvæk lavet i en gryde med låg – dem vi spiser over matadorspillet, så en mikroovn er heldigvis ikke noget vi skal tage stilling til i vores familie
Hemmeligheden skulle være den lange hævetid og at bage brødet i en varm gryde, som skulle hjælpe brødet med at holde fugten og blive luftigt og få en lækker sprød skorpe
Man så "Verden bedste brød", brød bagt i gryde, koldthævet, på surdej, gennemtæsket i en røremaskine, eller lavet på en dej der kun lige knapt måtte røres i