Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
et daggammelt brød til croutoner. Skær brødet i små firkanter og dryp med olie. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
Rugbrødschips. Croutoner. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde. Fordel ternene på bagepapiret ved siden af rugbrødschipsene og bag/rist dem sammen med rugbrødet
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
12 skive lyst brød. 1Skær brødet i grove stykker, dryp lidt olie over, og krydr med salt og peber. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
et daggammelt brød til croutoner. Skær brødet i små firkanter og dryp med olie. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
Server den på en bund af sprød salat med tilbehør af citronbåde og godt, hjemmebagt brød. strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
Skær brødet i terninger – de behøver ikke være fuldstændig firkantede og ens i størrelse – og bland dem med den sidste halve spiseskefuld olie på en bageplade beklædt med bagepapir