At bage et brødi en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliverdejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Brødetbliver lavet i en gryde – altså bagti en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighedirøremaskinen med en ”spade”
Vi har bagt den i Webers nye elgrill, hvor der er nem temperaturstyring, og du også nemt kan bage et brød, varme morgenboller eller stege brunchpølser, mens du alligevel er i gang
bages boller på, så er det nemt at givepræciseinstruksertiltid osv, men når der bages i forme og gryder, så er man i højere grad nødt til at holde øje med ens brød, da forme og gryder er forskellige
Når jeg tidligere har bagt kanelsnegle, har jeg altid sørget for at de ikke stod for tætte, men jeg synes at når de bages på denne måde, hvor det er meningen at de skal vokse sammen, ligebliver en tand bedre
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Tages fra varmen, og afkøles lidt. Æggeblommer piskesi, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne