Brãd opskrifter

Tomorrowland: A World Beyond

“Tomorrowland. A World Beyond” er indspundet i en Priory of Sions-agtig mytologi, som fortæller, at store tænkere under Verdensudstillingen i 1889 samledes i Eiffels lejlighed
Saltbagte kartofler med aioli

Saltbagte kartofler med aioli

Forleden dag lavede jeg saltbagte kartofler. Uhmm de smagte altså godt. Man skulle tro at kartoflerne blev over salte, men dt gør de overhovedet ikke, men de får en dejlig bagt smag
Svineskank i bradepande med skysauce

Svineskank i bradepande med skysauce

Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at lave det
müsli barrer

müsli barrer

jeg har brugt en grund opskrift på müsli barre, jeg har også selv tilsat noget men det er kun en ting jeg håber i kan lide den
Ferielæsning – styrk empatien, få hvad du ønsker dig!

Ferielæsning – styrk empatien, få hvad du ønsker dig!

Som altid er ferier lig med ekstra tid til at læse for mit vedkommende. Jeg lagde ud i flyet med at læse hovedparten af Den magiske Butik, som min veninde Marie har anmeldt her på bloggen tidligere (læs anmeldelsen her)

Amerikansk gullerodskage

                                 vådt. 550  g. gulerod el. squash 450  g. brun farin  3   dl.   olie  6      æg 1½  vanillesukker  det tørre

Roasted Garlic, Feta and Walnut Dip, Toasted Flat Bread

1 medium bulb garlic, end cut off, 1 clove reserved 1 tablespoon extra-virgin olive oil, plus some for drizzling 1 cup walnut halves, toasted 1 1/2 cups feta cheese, crumbles 1/2 cup milk 1 teaspoon dried oregano 1/4 cup flat-leaf parsley, a handful of leaves Freshly ground black pepper 1/2 teaspoon crushed red pepper flakes 1 large clove garlic, reserved from above, cracked away from skin 4 flat breads or pitas, cut into wedges and toasted Preheat oven or toaster oven to highest setting