Brunkål opskrifter

Søndag var.......brunkål

Søndag var.......brunkål

S. ø. n. d. a. g. v. r. b. u. k. å. l. m. e. t. f. æ. s. o. i. ,. p. c. h. V. C. P. D. G. y. B. 1. 0. E. 2. T. M. /. L. j. ". -. ). F
Brunkål

Brunkål

Brunkål er ikke en kåltype som hvidkål, rødkål og grønkål. Brunkål er rigtig god, gammeldags, dansk husmandskost
Brunkål

Brunkål

Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Brunkål

Brunkål

1. h. v. i. d. k. å. l. e. n. r. b. s. t. g. 3. /. 4. u. 5. 0. m. ø. a. ½. ,. p. j. o. S. B. y. T. æ. f. H. L. c. -. V
Kålpølse med brunkål !

Kålpølse med brunkål !

Brunkål er noe som også er typisk dansk -og serveres til kjøtt, flesk og pølser. Jeg kokte brunkålen i trykkoker, raskt og enkelt
Low fodmap

Low fodmap

brunkål. Low fodmap – Hvis lægen har stillet diagnosen irritabel tyktarm, så er low fodmap diæt løsningen for dig
Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Opskrift brunkål med flæskIngredienser. Ja, brunkål med flæsk er virkelig simpel men delikat. ) Brunkål med flæsk er min absolutte livret
Brunkål

Brunkål

I. n. g. r. e. d. i. s. T. l. 4. p. o. 2. 0. t. ø. a. /. u. m. b. c. –. k. æ. ,. 5. y. v. ’. h. f. å. j. ½. 1. W. K. -. L. (. D. …. ). S. 3. V. R
Brunkål med sprængt flæsk

Brunkål med sprængt flæsk

Bestil kødet hos slagteren nogle dage i forvejen. Del hvidkålen, fjern stokken og snit kålen ikke for fint

Brunkål

Brunkål passer sig selv, dog skal man være varsom med sukkeret, at det ikke svider på. Hvis man synes, brunkål skal være mere brun – når nu det hedder BRUNkål – kan man tilsætte lidt kulør

Brunkål

Brunkål er simpelthen min livret. Jeg laver den med forskellige slags kød alt efter humør, f. eks. nakkekoteletter, fersk flæsk (ribbensstegstykket), røget flæsk

Brunkål med svinekød 10%

Brunkålen koger ved svag varme ca. Brunkålen smages til med salt, peber. 1. Hvidkålen skæres i store tern. 2

Grønlangkål m/kartofler & god medister

Brunkål m. God medister . Kog bouillon op med laurbær, løgbåde, nelikker og øl. Læg den hele medister i gryden, skru helt ned for varmen og forkog den ca

ugens menu uge 47 2012 – hvem sagde kedelig kål?

Glem alt om stinkende brunkål og andre vederstyggeligheder. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th