Brun sovs med skalotteløg opskrifter

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Sovs/glace. mand i en steg (vores steg var dermed en basse på ca. (Det er en kraftig sovs, men hvis man er en ægte sovsespiser, så lav en dobbeltportion)
Kærlighedsgryde

Kærlighedsgryde

Flødesovsmed svampe og bacon. Jeg havde sent fri, så en langtidssimret kødsovs var ikke en mulighed. Flødesovsmed svampe og bacon
Bernaisesovs

Bernaisesovs

Kom smørret i en kasserolle, og lad det smelte ved middel varme – det må endelig ikke brune. Smag sovsen til med citronsaft, salt og peber, og tilsæt de hakkede estragonblade
Bearnaise Sauce

Bearnaise Sauce

Den skal bare smelte, ikke bulderkoge så den bliver brun. Start med at smelte smørret, det må nemlig ikke være for varmt når du hælder det i sovsen

Kalvesteg i gryde

Brun kødet på alle sider. Bring i kog og jævn til sovs. Gnid kødstykket med salt og peber. ½ kg små skalotteløg
Pad Thai

Pad Thai

 Svits skalotteløg, majroe , hvidløg og rør i det indtil det begynder at brune. Tofu skæres i tern os steges i olie til den er gyldenbrun og sættes til side

Svinefilet med rødløg og kanel

Varm olien i en tykbundet gryde og brun fileten på alle sider sammen med løgene. Skær stegen i skiver og anret den medskalotteløg og æbler

“Gedebøf” på kartoffelmos

Del farsen i otte dele, form dem til flade bøffer, og brun dem på en tør pande (evt. Hæld lidt sovs over

“Gedebøf” på kartoffelmos

Del farsen i otte dele, form dem til flade bøffer, og brun dem på en tør pande (evt. Hæld lidt sovs over