For at tilføje lidt jul til opskriften, så har jeg puttet appelsinsaft i dejen. Jeg er en hyppig gæst på Anne au Chocolats blog, og min mund løber næsten lige så ofte i vand, når jeg læser opskrifterne
Jeg legede med appelsinkageopskrift til cafe cobra og den her blev temmelig vellykket. Jeg kan aldrig lave noget helt efter opskrift … men kredit til ophavskvinden alligevel
Kombinationen mellem chokolade, appelsin og banan var så tilpas perfekt, at man sagtens kunne have spist endnu et stykke, hvis ikke det var fordi en god mængde kage allerede var indtaget, og nåeh ja - så skulle der også være plads til den sidste fætter
Jeg ønsker, at Buddhas Brownies skal give et troværdigt billede af, hvad en vegansk madblogger tænker og føler omkring madlavning, og hvad vi putter i munden
En skøn tung kage, der minder meget om brownies. Jeg besluttede mig for at prøve en kage uden sukker og mel, så det blev til en dadelkage med kakao og appelsin
Syltede kumquat slik de er brukt i denne oppskriften passer også veldig godt som pynt på brownies. Kumquat er en sitrusfrukt som ligner på bittebittesmå appelsiner
Appelsinmuffins. Opskrifter. Gulerodskage med appelsin. Grundopskrifter. Juleopskrifter. Vinderne i konkurrencen om at vinde 2 billetter til Kreative Dage er følgende
Appelsin saft – Orange juice. Revet appelsinskal – Grated orange peel. Blend dadlerne og tilsæt mandelmel, kokosmel, revet appelsinskal og lidt appelsinsaft og blend det hele sammen
Appelsinmuffins. I mellemtiden nyder jeg at brainstorme og udvikle ideer, skrive opskrifter, skitsere kager i min tegneblok og finde inspiration overalt omkring mig
Appelsinmuffins. Opskrifter. Gulerodskage med appelsin. Grundopskrifter. Juleopskrifter. Foto. I uge 11 rejser jeg til Uganda sammen med Shaka Loveless og et hold dedikerede folk fra Folkekirkens Nødhjælp…og hvorfor så det…
Appelsinmuffins. Opskrifter. Gulerodskage med appelsin. Grundopskrifter. Juleopskrifter. “De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss