6 skiver brød. 2 spsk olivenolie. 1 tsk tørret basilikum. salt og peber. Skær brødet i små firkanter, og rist dem i olivenolie og timian på en pande, til de er gyldne
Rist alle krydderier et par minutter på en tør pande. Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, gulerødder og linser heri, tilsæt krydderierne samt bouillon og lad det hele snurre under låg en god halv times tid, til gulerødderne er møre og linserne kogt ud
Rababerkage med brødcroutoner. 750 g. Rabarber3 dl. sukker1 dl. vand1 tsk. kanel1 stor spsk. maizena2 tsk. vanilje sukker Rabarberne renses og skæres i skiverDet hele blandes i en skål og hældes i en velsmurt ildfast fad
En god klassiker salat som smager fantastisk. Hvis man har mod på det så spring ud i at lave det hele selv, det er slet ikke så svært at lave sin egen lækre dressing og så lære man at lave en god mayonnaise sammentiedig
“Tågen var tyk som ærtesuppe, så vi måtte holde ind til siden og vente på, at den lettede. ” Ja, det tror pokker, for hvis tågen er tyk som ærtesuppe, så kan man ikke kigge igennem den overhovedet
Start med at skrælle kartoflerne, skære dem i tern og skyl dem i en skål eller dørslag 5-10 minutter for at få den værste stivelse ud af kartoflerne - dermed undgår du at din suppe bliver "klistret og gummiagtig" - do not underestimate this part
Min mave er glad. Det kræver ikke mange kræfter i køkkenet at få bikset sådan en omgang salat sammen. Det er nemt og enkelt, men det smager bare skide godt
Rødderne til al godtI rodfrugter er der masser af vitaminer og mineraler. De indeholder også mange at de vigtigste kostfibre, som holder fordøjelsen i gang og giver os en god mæthed