Tilsæt rosinerog smuldret feta. 150 g pinjekerner. 125 g sultanarosiner. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen medpinjekernerog hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli ogpinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Fordel broccoli ogpinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Broccolisalat. Det er forståeligt, for den indeholder rigtig mange lækre ingredienser, som søde rosiner, syrlig dressing, lækre pinjekerner, som går godt i spænd med den salte, sprøde bacon
Dog er der enkelte salater som han kan gå med til. I en stor skål blandes nu broccoli, hakket rødløg, rosiner, pinjekernerog sprødstegt bacon revet i mindre stykker og så dressingen selvfølgelig
Skær æblet i både eller tern og bland dem sammen med broccolien. Skal man have det med på madpakken så er det en god ide at have baconen med ved siden af så den ikke bliver blød
Derudover indeholder den nogle af naturens stærkeste antioxidanter, som er med til at forhindre kolesterolet i vores blodårer til at sætte sig i vores karvægge og blive oxideret