Broccolien delte jeg i små buketter. Det der gør suppen italiensk, er pastaen – hvis ikke den udskiftes med ris – osten, den store mængde hvidløg og måske også krydderurterne
Juicekuren består af et ingefær/citron shot tidligt om morgenen, en mandel/chiadrik lidt senere på morgenen (tre forskellige varianter med aronia, hvedegræs og havtorn), en gul juice om formiddagen med gulerod, appelsin, rød peber, havtorn og frisk gurkemeje, en tomatsuppe til frokost, en grøn juice efter frokost med agurk, kålrabi, æble, broccoli, citron, hvedegræsjuice, bladselleri og spinat, en rød juice inden aftensmaden med gulerod, rødbede, æble, aronia og ingefær, en lækker hokkaidosuppe til aftensmaden og en smoothie som ”natmad” med mandelmælk, mandler, banan, grønkål, hvedegræsjuice, chiafrø, vanilje og himalayasalt
Man fik en hel broccolimed, hvilket er meget til en person, så er det godt at ungerne også kan lide det, så de kunne få det som snacks til maden og madpakken dagen efter
Mens suppen koger snittes broccoli, selleri og forårsløg i små stykker og anbringes i små skåle. Min storebror er min inspiration til suppen og opskriften er også krydret med råd fra en kollega i Bangkok